Spegel
Miro

Produktkod: 6609
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 368.44 kr
Köpa

Spegel
Miro

Produktkod: 6609
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 368.44 kr
Köpa
Välj passande egenskaper för att se priset
Antal:
Bredd (mm)
Höjd (mm)
Mått (mm):
Bredd (mm)
Höjd (mm)
Specialmått
Position:
Monteringssätt:
 368.44 kr
Köpa
 368.44 kr
Köpa

  • Spegelglasets tjocklek: 4 mm
  • Fassett: 10 mm
  • Slipade kanter
  • Dubbel silverbeläggning
  • Tillverkad i Estland – Andres®

En fyrkantig spegel fassetslipad 10 mm Miro


Vad ingår i satsen? Behöver jag köpa något ytterligare?

Satsen innehåller allt som behövs för montering (förutom verktyg) – spegel, spegelfäste, pluggar och L-krok. Om du vill limma fast din spegel på väggen, måste du köpa glaslim i byggvaruhus vid behov även dubbelsidig tejp.

Hur kan spegeln monteras?

Spegeln kan monteras antingen genom att hänga upp den på väggen eller genom att limma fast den på väggen.

Att hänga upp spegeln - först och främst limmar man fast spegelfästen / ett spegelfäste på baksidan av spegeln. Därefter borrar man hål / ett hål i väggen och skruvar i L-krokarna / L-kroken med gängan. Då hänger man spegeln på krokarna / kroken. Närmare om detta i monteringsanvisningen.

Att limma fast - applicera lim prickvis på baksidan av spegeln med intervaller på cirka 15 cm och tryck sedan spegeln mot väggen och justera den till rätt position. För att spegeln inte ska ramla måste spegeln stödas av något eller placeras på en stabil yta. Limmet torkar inom 24 timmar och därefter kan man ta bort stödet. Om det inte är möjligt att stöda spegeln mot något kan man istället använda dubbelsidig tejp bakom spegeln, som fäster spegeln i rätt läge, men då måste spegeln fästas på väggen i rätt position från början (senare går det inte att justera positionen). Samtidigt kan speglar med yta upp till 0,5m2 fästas på väggen endast med hjälp av dubbelsidig tejp.

Vi rekommenderar att använda Kiilto Masa Universallim och tätningsmedel och / eller Tesa Powerbond® MIRROR dubbelsidig tejp.

Är det bättre att hänga upp en spegel på väggen eller att limma fast den?

Båda fästningssätten håller spegeln lika bra så det beror helt enkelt på hur du föredrar det. Om du skulle behöva ta bort spegeln från väggen är det bättre att hänga upp spegeln. Om du inte vill borra hål i väggen och inte behöver ta bort spegeln från väggen är det bättre att limma fast spegeln.

Kan man beställa speglar med specialmått?

Ja, det kan man!  För att göra detta, gå tillbaka till början av sidan, klicka på "specialmått" -knappen och välj önskade mått - där syns priset direkt och då kan man gå vidare till beställning!

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstid med standardmått – 3-5 arbetsdagar.
Leveranstid med specialmått – 1-2 veckor.

Och om den beställda spegeln inte passar?

Ingen fara! Efter att ha mottagit beställningen har du en ångerrätt på 14 dagar. Mer information om du klickar här.