Duschvägg 80x80
Erika

Produktkod: 6998
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 4 430.86 kr
Köpa

Duschvägg 80x80
Erika

Produktkod: 6998
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 4 430.86 kr
Köpa
Välj passande egenskaper för att se priset
Antal:
Bredd (mm)
Bredd (mm):
Bredd (mm)
Specialbredd
Beslag:
Glas:
Höjd (mm)
Höjd (mm):
Höjd (mm)
Specialhöjd
 4 430.86 kr
Köpa
 4 430.86 kr
Köpa

  • Glasets tjocklek: 8 mm
  • Teleskoprörets längd: 850-1000 mm
  • Härdat glas

Erika är en duschvägg av dyrare klass som till skillnad från billigare duschväggar har något exklusivare beslag - ett rektangulärt teleskoprör och en bredare U-profil.


Hur fästs duschväggen? Hur kan den monteras?

Glasväggen fästs på väggen med hjälp av en U-profil av aluminium och ett teleskoprör och på golvet med hjälp av en glashållare. U-profilen fästs på väggen med skruvar och glaset hålls inuti U-profilen tack vare silikon.

Vad ingår i satsen?

Satsen innehåller allt som behövs för att montera (förutom verktyg) – glas, teleskoprör (det övre fästet), U-profil (det nedre och övre fästet), dubbelsidig tejp, hållare, skruvar, pluggar och monteringsanvisning.

Går det även att beställa duschväggen i specialmått?

Ja, det kan man! För att göra detta, gå tillbaka till början av sidan, klicka på "specialbredd" eller "specialhöjd" -knappen och välj önskade mått - där syns priset på din duschvägg direkt och då kan man gå vidare till beställning!

Vad är härdat glas?

Härdat glas är en säker sort av glas som är ungefär 5 gånger starkare än vanligt glas och även om glaset av någon anledning skulle gå sönder, är personskaderisken betydligt mindre - glaset spricker sönder i små bitar. Se på videon om hur glaset går sönder och vad det är exakt som händer med glaset.

Vad är extraklart glas?

Extraklart glas är en genomskinlig sort av glas som innehåller lite järn och det är det som gör glaset extra klart. Jämfört med vanligt klart glas, som har en något grönaktig glöd när den ses framifrån och har en starkare grön ton när den betraktas från sidan, är extraklart glas nästan 100% genomskinligt och endast lite ljusblått syns från sidan.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 3-4 veckor. Kontakta oss gärna så kan vi klarlägga leveranstiden.

Och om den beställda duschväggen inte passar?

Ingen fara! Efter att ha mottagit beställningen har du en ångerrätt på 14 dagar. Mer information om du klickar här.