Duschhörna
Sabrina

Produktkod: 2792
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 14 436.10 kr
Köpa

Duschhörna
Sabrina

Produktkod: 2792
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 14 436.10 kr
Köpa
Välj passande egenskaper för att se priset
Antal:
Höjd (mm)
Höjd (mm):
Höjd (mm)
Specialhöjd
Beslag:
Glas:
Vänster dörr+vägg (mm)
Vänster dörr (mm)
Vänster dörr+vägg (mm):
Vänster dörr+vägg (mm)
Vänster dörr (mm)
Specialbredd
Höger dörr+vägg (mm)
Höger dörr (mm)
Höger dörr+vägg (mm):
Höger dörr+vägg (mm)
Höger dörr (mm)
Specialbredd
Handtag:
 14 436.10 kr
Köpa
 14 436.10 kr
Köpa

  • Glasets tjocklek: 8 mm
  • Härdat glas

Sabrina är en duschhörna med två skjutdörrar som består av fyra glas - två glasväggar och två skjutdörrar.

Fördelen med en duschhörna med en skjutdörr är att den tar mindre utrymme - dörren skjuts parallellt bakom glasväggen. Den faktorn är väldigt viktig i ett litet badrum där det inte finns tillräckligt med utrymme för att öppna en dörr.

Man bör också tänka på att skjutdörren här är 1880 mm över golvet. Om den är för låg för kunden kan vi hänvisa till att beställa samma modell med passande höjd (specialmått).


Hur fästs duschhörnan på väggen? Hur kan den monteras?

Glasväggarna fästs på väggen med hjälp av en U-profil av aluminium. U-profilerna på sidan fästs på väggen med skruvar och den nedre limmas med dubbelsidig tejp, glaset hålls inuti U-profilen tack vare silikon. Skjutdörrarna fästs med hjälp av det övre spåret.

Duschhörnan släpper väl inte igenom vatten? Vattnet rinner väl inte ut?

Duschhörnan kommer tillsammans med tätningar som släpper inte igenom vatten. Dock måste man tänka på att ingen duschhörna är helt hermetisk så några droppar kan ändå komma igenom mellan och under duschhörnans dörr.

Om duschgolvet har en tillräcklig lutning och vattennivån inte överstiger 1 cm eller om duschglasen är fästade på t. ex. duschgolvet så bör inte vattnet komma igenom mellan eller under glasen.

Vad ingår i satsen?

Satsen innehåller allt som behövs för att montera (förutom verktyg) – glas, handtag, skjutdörrens spår, U-profil (det nedre och övre fästet), dubbelsidig tejp, skruvar, tätningar, pluggar och monteringsanvisning.

Går det även att beställa duschhörnan i specialmått?

Ja, det kan man! För att göra detta, gå tillbaka till början av sidan, klicka på "specialbredd" eller "specialhöjd" -knappen och välj önskade mått - där syns priset på din duschhörna direkt och då kan man gå vidare till beställning!

Vad är härdat glas?

Härdat glas är en säker sort av glas som är ungefär 5 gånger starkare än vanligt glas och även om glaset av någon anledning skulle gå sönder, är personskaderisken betydligt mindre - glaset spricker sönder i små bitar. Se på videon om hur glaset går sönder och vad det är exakt som händer med glaset.

Vad är extraklart glas?

Extraklart glas är en genomskinlig sort av glas som innehåller lite järn och det är det som gör glaset extra klart. Jämfört med vanligt klart glas, som har en något grönaktig glöd när den ses framifrån och har en starkare grön ton när den betraktas från sidan, är extraklart glas nästan 100% genomskinligt och endast lite ljusblått syns från sidan.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 3-4 veckor. Kontakta oss gärna så kan vi klarlägga leveranstiden.

Och om den beställda duschhörnan inte passar?

Ingen fara! Efter att ha mottagit beställningen har du en ångerrätt på 14 dagar. Mer information om du klickar här.