Duschdörr skjutdörr
Rossa

Produktkod: 2840
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 9 354.06 kr
Köpa

Duschdörr skjutdörr
Rossa

Produktkod: 2840
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 9 354.06 kr
Köpa
Välj passande egenskaper för att se priset
Antal:
Beslag:
Hängning:
Glas:
Öppningens bredd (mm)
Dörr (mm)
Öppningens bredd (mm):
Öppningens bredd (mm)
Dörr (mm)
Specialbredd
Höjd (mm)
Höjd (mm):
Höjd (mm)
Specialhöjd
 9 354.06 kr
Köpa
 9 354.06 kr
Köpa

  • Glasets tjocklek: 8 mm
  • Härdat glas

Rossa modellen är en skjutbar duschdörr. Fördelen med en skjutbar duschdörr är att den tar mindre utrymme - dörren skjuts parallellt bakom glasväggen. Den faktorn är väldigt viktig i ett litet badrum där det inte finns tillräckligt med utrymme för att öppna en dörr.

Man bör också tänka på att skjutdörren här är 1880 mm över golvet. Om den är för låg för kunden kan vi hänvisa till att beställa samma modell med passande höjd (specialmått) eller ta en titt på duschdörren Serena.


Vad är skillnaden mellan duschdörrarna Rossa och Rondo?

Rossa har fyrkantiga beslag (skjutdörrens spår och handtaget), Rondo har däremot runda beslag och dessutom har Rondo ett något massivare skjutdörrsspår.

Hur fästs duschdörren på väggen? Hur kan den monteras?

Glasväggarna fästs på väggen med hjälp av en U-profil av aluminium. U-profilen på sidan fästs på väggen med skruvar och den nedre limmas med dubbelsidig tejp, glaset hålls inuti U-profilen tack vare silikon. Skjutdörren fästs med hjälp av det övre spåret.

Duschdörren släpper väl inte igenom vatten? Vattnet rinner väl inte ut?

Duschdörren kommer tillsammans med tätningar som släpper inte igenom vatten. Dock måste man tänka på att ingen duschdörr är helt hermetisk så några droppar kan ändå komma igenom mellan och under duschdörren.

Om duschgolvet har en tillräcklig lutning och vattennivån inte överstiger 1 cm eller om duschglasen är fästade på t. ex. duschgolvet så bör inte vattnet komma igenom mellan eller under glasen.

Vad ingår i satsen?

Satsen innehåller allt som behövs för att montera (förutom verktyg) – glas, handtag, skjutdörrens spår, U-profil (det nedre och övre fästet), dubbelsidig tejp, skruvar, tätningar, pluggar och monteringsanvisning.

Går det även att beställa duschdörren i specialmått?

Ja, det kan man! För att göra detta, gå tillbaka till början av sidan, klicka på "specialbredd" eller "specialhöjd" -knappen och välj önskade mått - där syns priset på din duschdörr direkt och då kan man gå vidare till beställning!

Vad är härdat glas?

Härdat glas är en säker sort av glas som är ungefär 5 gånger starkare än vanligt glas och även om glaset av någon anledning skulle gå sönder, är personskaderisken betydligt mindre - glaset spricker sönder i små bitar. Se på videon om hur glaset går sönder och vad det är exakt som händer med glaset.

Vad är extraklart glas?

Extraklart glas är en genomskinlig sort av glas som innehåller lite järn och det är det som gör glaset extra klart. Jämfört med vanligt klart glas, som har en något grönaktig glöd när den ses framifrån och har en starkare grön ton när den betraktas från sidan, är extraklart glas nästan 100% genomskinligt och endast lite ljusblått syns från sidan.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 3-4 veckor. Kontakta oss gärna så kan vi klarlägga leveranstiden.

Och om den beställda duschdörren inte passar?

Ingen fara! Efter att ha mottagit beställningen har du en ångerrätt på 14 dagar. Mer information om du klickar här.