Duschdörr
Adele Plus Black Deep

Produktkod: 11611
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 15 071.20 kr
Köpa

Duschdörr
Adele Plus Black Deep

Produktkod: 11611
Toimitusaika: 10 - 20 päivää
 15 071.20 kr
Köpa
Välj passande egenskaper för att se priset
Antal:
Hängning:
Glas:
Öppningens bredd (mm)
Dörrens bredd (mm)
Öppningens bredd (mm):
Öppningens bredd (mm)
Dörrens bredd (mm)
Specialbredd
Höjd (mm)
Höjd (mm):
Höjd (mm)
Specialhöjd
Design:
 15 071.20 kr
Köpa
 15 071.20 kr
Köpa

  • Glasets tjocklek: 8 mm
  • Härdat glas
  • Gångjärnen släpper inte igenom vatten emellan

Adele Plus Black Depp är en duschdörr av dyrare klass med svart design som till skillnad från de billigare duschdörrarna har andra beslag (handtag,teleskoprör, gångjärn). Alla beslag är svarta och glasets kanter är svartfärgade (design ”deep 1”) och glaset har ett svart mönster tryckt på det (design ”deep 2” och ”deep 3”). Den svarta randen är 2 cm tjock.

Eftersom dörrglaset är smalare, tar öppningen av dörren inte så mycket utrymme så tack vare det finns det också utrymme i motsatt vägg för t.ex. en toalett, skåp, handfat med mera.

Duschdörren är försedd med speciella gångjärn som fixerar dörren både i öppen och i stängd position och lyfter dörren vid öppning så att dörren kan öppnas och stängas smidigt.


Hur fästs duschdörren på väggen? Hur kan den monteras?

Glasväggen fästs på väggen med hjälp av en U-profil av aluminium och ett teleskoprör. U-profilen på sidan fästs på väggen med skruvar och den nedre limmas med dubbelsidig tejp, glaset hålls inuti U-profilen tack vare silikon. Glasdörren fästs däremot på det andra glaset med hjälp av gångjärn.

Duschdörren släpper väl inte igenom vatten? Vattnet rinner väl inte ut?

Duschdörren kommer tillsammans med tätningar som släpper inte igenom vatten. Dock måste man tänka på att ingen duschdörr är helt hermetisk så några droppar kan ändå komma igenom mellan och under duschdörren.

Om duschgolvet har en tillräcklig lutning och vattennivån inte överstiger 1 cm eller om duschglasen är fästade på t. ex. duschgolvet så bör inte vattnet komma igenom mellan eller under glasen.

Vad ingår i satsen?

Satsen innehåller allt som behövs för att montera (förutom verktyg) – glas, handtag, gångjärn, teleskoprör (det övre fästet), U-profil (det nedre och övre fästet), dubbelsidig tejp, skruvar, tätningar, pluggar och monteringsanvisning.

Går det även att beställa duschdörren i specialmått?

Ja, det kan man! För att göra detta, gå tillbaka till början av sidan, klicka på "specialbredd" eller "specialhöjd" -knappen och välj önskade mått - där syns priset på din duschdörr direkt och då kan man gå vidare till beställning!

Vad är härdat glas?

Härdat glas är en säker sort av glas som är ungefär 5 gånger starkare än vanligt glas och även om glaset av någon anledning skulle gå sönder, är personskaderisken betydligt mindre - glaset spricker sönder i små bitar. Se på videon om hur glaset går sönder och vad det är exakt som händer med glaset.

Vad är extraklart glas?

Extraklart glas är en genomskinlig sort av glas som innehåller lite järn och det är det som gör glaset extra klart. Jämfört med vanligt klart glas, som har en något grönaktig glöd när den ses framifrån och har en starkare grön ton när den betraktas från sidan, är extraklart glas nästan 100% genomskinligt och endast lite ljusblått syns från sidan.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är 3-4 veckor. Kontakta oss gärna så kan vi klarlägga leveranstiden.

Och om den beställda duschdörren inte passar?

Ingen fara! Efter att ha mottagit beställningen har du en ångerrätt på 14 dagar. Mer information om du klickar här.